Skip to main content

Binnen Stroomberg, waar op een hoog niveau van kwaliteit, voedselveiligheid en efficiency geproduceerd wordt kun je jezelf ontwikkelen als leidinggevende binnen de productie. De huidige productieleiding is senior en met het oog op de toekomst heeft men de ambitie talent te laten instromen dat op termijn door kan stromen naar een rol als productiemanager. Zodoende is er een vacature voor een Meewerkend Voorman/Aankomend Productiemanager vrijgekomen. De functie biedt perspectief, zowel aan kandidaten met leiderschapsambities en -talent, maar nog niet de ervaring, als aan kandidaten die reeds als leidinggevende werkzaam zijn maar een grotere impact willen maken op het succes van het bedrijf of hun verantwoordelijkheden willen verbreden.

Bij Stroomberg zijn de lijnen kort en heb je als Meewerkend Voorman/Aankomend Productiemanager veel invloed op het succes van het bedrijf. Wanneer jij de vacature van Meewerkend Voorman/(Aankomend) Productiemanager vervult, lever je een belangrijke bijdrage aan een optimaal verloop van het totale productieproces. Jij borgt dat planningen gehaald worden en dat er binnen de hoogste kwaliteits- en hygiënerichtlijnen wordt geproduceerd. Daarbij heb je oog voor jouw teamleden en stuur je hen op een prettige manier aan.

Je komt terecht in een fijn team van vakbekwame collega’s, waarbij de productiemedewerkers afkomstig zijn uit verschillende landen, waaronder Polen en Roemenië. Wanneer je zelf nog niet de nodige ervaring in de vleessector hebt, mag je bij aanvang van jouw dienstverband meedraaien in de productie om zo het vak goed te begrijpen en te beheersen.

Een aantal van de werkzaamheden die bij deze vacature van Meewerkend Voorman/Aankomend Productiemanager horen, zijn:

  • De coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden, waardoor het productieprogramma kwalitatief en tijdig wordt uitgevoerd
  • De dagelijkse aansturing van medewerkers op de productievloer, +/- 50 FTE
  • De coördinatie van de inzet van uitzendkrachten
  • Het verbeteren van productieprocessen waar mogelijk
  • Het controleren en bijsturen van kwalitatieve processen
  • Frequent overleg voeren met de afdelingen Sales, Kwaliteit Arbo Milieu (KAM) alsmede met de productiemanagers (Ton en Erik)
  • Rapportage aan de productiemanagers

Wil je meer achtergrond bij deze vacature? Lees dan het verhaal van Rob Stroomberg onderaan deze pagina.