Overslaan en naar de inhoud gaan
Maatwerk in varkensvlees
Flexibel en betrouwbaar

Kwaliteit in vleesverwerking

Stroomberg is een familiebedrijf met een lange staat van dienst. Het verwerken van varkensvlees zit ons al generaties lang in het bloed. Als afnemer merkt u dat meteen. De jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat we onze product- en vakkennis naar een bijzonder hoog niveau hebben getild. En we werken dagelijks hard aan innovaties en optimalisaties om nog flexibeler te kunnen opereren en meer maatwerk te kunnen genereren.

Kenmerkend zijn onze korte communicatielijnen. Onze persoonlijke benadering en onze platte organisatiestructuur maken Stroomberg een prettige partij om mee samen te werken.

Wekelijkse
productie
600.000 kg
wereldwijd geleverd

Kwaliteit, keurmerken en certificaten

Bij Stroomberg draait alles om kwaliteit. Daarom zijn al onze systemen erop gericht dat alle stappen in de productieketen traceerbaar zijn. Omdat wij ons bevinden in de voedingsindustrie en wij onze verantwoordelijke positie daarin kennen, beschikken wij over alle benodigde certificaten en kwaliteitskeurmerken die we nodig hebben om wereldwijd te kunnen leveren. Een strak inkoopbeleid hoort daarbij en we stellen strenge eisen aan onze leveranciers. We willen niet alleen de sterkste schakel in de productieketen zijn, wij willen toegevoegde waarde leveren aan onze afnemers.

Hygiëne en veiligheid zijn hierbij belangrijke aspecten. Dit vergt veel van onze organisatie en daarom hanteren wij een streng aannamebeleid als het gaat om gekwalificeerd personeel. Dankzij strenge interne controle en externe audits zijn wij dagelijks in staat om veilig en hygiënisch te produceren. Die kwaliteit wordt zichtbaar in onze producten. Bij Stroomberg bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product. Snel en op maat geleverd.

Stroomberg levert wereldwijd

Onze kwaliteitsproducten worden geleverd in diverse landen zowel binnen als buiten Europa. Als internationale speler voldoen wij aan alle eisen ten aanzien van kwaliteit, traceerbaarheid, leverbetrouwbaarheid, milieu- en voedselveiligheid. Intercontinentale export gebeurt in speciale verpakkingsdozen. Transparantie is ons sleutelwoord en alle gegevens van versheid tot temperatuur worden gemonitord. Verpakken kan op verschillende manieren, van vers tot vacuüm, van krat tot rek.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe afzetgebieden. Vraag naar de mogelijkheden voor levering in uw regio. Wij denken graag met u mee en vinden altijd een passende oplossing.

Nederland
Duitsland
Italië
Spanje
Engeland
Portugal
China
Japan
Canada
India
Zuid-Korea
Zuid-Afrika
Hong Kong
Bosnië en Herzegovina
Filipijnen
Singapore
Taiwan
Vietnam
Nieuw-Zeeland
België
Australië
Polen